Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

E-marketing

Naast het simpelweg presenteren en verkopen van een product of dienst, kan het internet ook een interessant middel zijn om uw bekendheid te vergroten. Het opzetten van een online campagne kan een middel zijn om extra publiek naar uw website te leiden. Maar ook simpele handelingen kunnen er voor zorgen dat het potentieel beter wordt benut.

Website-optimalisatie

Alle websites die door JHED Media worden opgeleverd, zijn ontwikkeld om een optimale gebruikerservaring te garanderen. Deze toegankelijkheid zorgt er ook voor dat zoekmachines de inhoud van de website beter kunnen inschatten. Dit leidt over het algemeen tot een betere score in zoekmachineresultaten op zoekwoorden die voor u van groot belang kunnen zijn.

Ook adviseren we u graag over overige mogelijkheden om de zichtbaarheid van uw website te vergroten, bijvoorbeeld door aanmelding bij portaalsites en andere manieren om links naar uw website te vergroten. Het aantal links dat op het internet naar uw website leidt, is één van de belangrijkste invloeden op uw score in zoekmachines als Google en Ilse.

Zoekmachine marketing

Naast het verbeteren van uw positie in zoekresultaten, kunnen we ook de mogelijkheden voor u in kaart brengen om te adverteren in zoekmachines. Deze vorm van marketing is vrij nieuw, maar is erg interessant omdat de gebruiker uitsluitend voor hem relevante advertenties in beeld krijgt.

Online campagnes

Een andere vorm van e-marketing zijn de zogenaamde campagnesites. Dit zijn websites met één specifiek doel, bijvoorbeeld het in de markt zetten van een nieuw product, het promoten van een bepaalde actie of het werven van nieuw personeel. Het voordeel van een campagnesite is dat dat ene product of doel in het middelpunt staat en dat de site volledig kan worden afgestemd op de doelgroep. Vaak is een campagnewebsite onderdeel van een bredere reclamecampagne.

Online advertising

JHED Media zet ook zijn eigen portalen in voor promotieactiviteiten. Het bereik van de websites GPUpdate.net en FCUpdate.nl leent zich uitstekend voor online reclamecampagnes.