Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

Een nieuwe naam voor online media

JHED Media: Bekende gezichten profileren zich onder een nieuwe naam.

Gepubliceerd: Maandag 1 januari 2007

Vanaf vandaag is JHED Media de vlag waaronder wij onze redactiediensten, internetoplossingen en de merken GPUpdate en FCUpdate zullen aanbieden.

Sinds de start in 1998 is onze onderneming uitgegroeid van een online Formule 1-portaal tot een full service internetbureau. Nu we ons de laatste tijd naast het ontwikkelen en exploiteren van internetconcepten steeds meer bezig zijn gaan houden met het leveren van redactionele content voor derden, was de stap om het bedrijf om te vormen naar een multimediale uitgeverij snel gezet.

Voor bestaande relaties verandert er weinig. Zij behouden hun vertrouwde aanspreekpunten binnen onze organisatie en wij zullen aan onze beproefde werkwijze niet veranderen. Onze bestaande activiteiten worden volledig geïntegreerd in onze nieuwe identiteit.

Onder onze nieuwe naam hopen we de groei van de afgelopen jaren in de breedte voort te zetten. Dit heeft zich tot nu toe al vertaald in een groei van onze sportredactie, zodat we beter kunnen inspelen op een groeiende vraag naar kwalitatieve nieuwscontent.

Met een combinatie van redactionele content en copywriting en onze expertise op het gebied van internetoplossingen en e-marketing is JHED Media voor Nederland een unieke partij.