Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

GPUpdate: nu met meer autosportnieuws!

Formule 1-site uitgebreid met onder meer MotoGP, A1 Grand Prix en GP2 Series.

Gepubliceerd: Maandag 5 februari 2007

Tijdens de officiële presentatie van het Spyker Formule 1-team zullen we voor het eerst de nieuwe naam van ons autosportkanaal aan de buitenwereld tonen: GPUpdate.net.

Onze Formule 1-site is al tien jaar een autoriteit in zijn klasse, met nieuws, foto's en uitslagen in negen verschillende talen. Onze ambitie is om de komende jaren uit te groeien tot een breed internationaal autosportportaal. Omdat de oude naam deze lading niet volledig dekte, hebben we besloten de site vanaf dit seizoen om te dopen naar GPUpdate.net.

In eerste instantie zal de Nederlandse versie verslaggeving over Formule 1, GP2 Series, A1 Grand Prix en Champ Car aanbieden. De optie om dit later uit te breiden met meer raceklassen wordt open gelaten.