Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

Nieuwe site voor Giedo van der Garde

JHED Media tekende voor de ontwikkeling van de site voor deze Formule 1-testrijder.

Gepubliceerd: Dinsdag 4 september 2007

Spyker F1-testrijder Giedo van der Garde heeft een nieuwe internetsite. De site, die te vinden is via www.gigaracing.nl, is door JHED Media ontwikkeld in samenwerking met GR8 Industries.

Op de nieuwe site zijn onder andere de laatste ontwikkelingen rondom Van der Garde te lezen. Ook zijn er foto's van zijn races en zijn alle uitslagen te raadplegen van de Formule 1 en de World Series by Renault, de klasse waarin Giedo dit seizoen actief uitkomt naast zijn testrol bij Spyker.

Behalve de website verzorgt JHED Media ook al enige tijd de persberichten van de Nederlandse coureur. Onze journalisten schrijven de berichten die vervolgens worden verspreid onder relaties en de belangrijkste autosportmedia.