Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

GPUpdate in race voor Website van het Jaar

Autosportportaal is één van de genomineerden in de categorie sport.

Gepubliceerd: Maandag 5 november 2007

GPUpdate.net, het autosportmagazine dat wordt uitgegeven door JHED Media, is genomineerd voor de verkiezing Website van het Jaar 2007 in de categorie Sport.

Tijdens de jaarlijkse verkiezing worden in een groot aantal categorieën de beste internetsites gekozen door het publiek. Er wordt onderscheid gemaakt tussen kwaliteit (gemiddeld hoogste beoordeling) en populariteit (hoogste aantal stemmen). De organisatie van de verkiezing is in handen van MetrixLab.

JHED Media is uiteraard erg blij met deze nominatie voor GPUpdate, in onze ogen een vertaling van de nieuwe weg die we begin dit jaar met deze site zijn ingeslagen door de website te vernieuwen en naast de Formule 1 meer raceklassen te gaan volgen.

We nodigen een ieder van harte uit om een stem op GPUpdate uit te brengen!