Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

GPUpdateManager.net 2008 van start

Formule 1-managerspel geopend voor inschrijvingen seizoen 2008.

Gepubliceerd: Vrijdag 11 januari 2008

Deze week is de GPUpdate Formule 1-managercompetitie weer van start gegaan. Met nog zo'n vijf weken te gaan tot de start van het nieuwe Formule 1-seizoen is het weer mogelijk om zelf een team samen te stellen en zo mee te dingen naar mooie prijzen.

Bij GPUpdatemanager.net stel je zelf je eigen F1-team samen, bestaande uit twee rijders, een chassis en een motor. Met dit team kun je gedurende het seizoen punten scoren, op basis van de prestaties van de onderdelen van jouw virtuele team tijdens de Grands Prix. Met deze punten ding je mee naar de prijzen in het algemene klassement te winnen zijn, maar het is ook mogelijk het rechtstreeks op te nemen tegen familie, vrienden en collega's door zelf een subleague te starten.

Spreekt het spel je aan, surf dan naar de website om je aan te melden!