Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

Raad de selectie, win kaarten voor Oranje!

Net als bij het WK 2 jaar geleden kun je bij FCUpdate weer 'onze' selectie raden.

Gepubliceerd: Woensdag 7 mei 2008

Welke 23 spelers neemt Marco van Basten volgende maand mee naar het EK voetbal in Oostenrijk en Zwitserland? Dat is voor voetbalminnend Nederland de grote vraag en tevens de opgave in een speciale prijsvraag op FCUpdate.nl.

In dit spel, dat in 2006 ook werd georganiseerd in de aanloop naar het WK in Duitsland, kun je door het raden van de Oranje-selectie twee kaarten winnen voor de oefeninterland Nederland-Wales in de Kuip op 1 juni. De bondscoach staat bekend om zijn lastig te doorgronden selectiebeleid, dus het juist raden van zijn selectie is nog geen eenvoudige opgave.

Om mee te dingen naar de hoofdprijs, klik hier om mee te doen met deze prijsvraag.