Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

Een nieuwe telg in de familie

Nieuw in het netwerk van JHED Media: Wielerupdate.nl

Gepubliceerd: Donderdag 10 juli 2008

In navolging van GPUpdate en FCUpdate is JHED Media trots om nu ook Wielerupdate te mogen lanceren. Wielerupdate.nl is online sinds 10 juli 2008 en heeft als doel de wielerfan zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Het Wielerupdate-concept is gebaseerd op de succesformule van GPUpdate en FCUpdate waarbij de sportfan niks meer hoeft te missen over zijn of haar favoriete sport. Ook Wielerupdate zal uitblinken in actuele berichtgeving en prachtige foto’s.

Wilt u meer informatie over Wielernieuws voor uw eigen website of de advertentie mogelijkheden neem dan contact op via ons contact formulier.