Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

FCUpdate Manager weer online

Voor het komende eredivisieseizoen heeft FCUpdate.nl ook dit jaar weer het populaire managerspel online.

Gepubliceerd: Donderdag 7 augustus 2008

Onze website FCUpdate.nl draait overuren. Tijdens het EK voetbal werd de site geregeld door 175.000+ unieke bezoekers bezocht. Nu het voetbalseizoen weer voor de deur staat heeft FCUpdate.nl weer haar populaire voetbalspel van stal gehaald: FCUpdate Manager.

FCUpdate Manager is een interactief spel waar de voetbalkenner haar eigen team kan opzetten en beheren. Wanneer de gekozen spelers goed presteren in de competitie scoort de manager punten. En uiteraard, wie de meeste punten scoort wint de hoofdprijs: een platte breedbeeld televisie!

Ook meedoen? Kijk dan snel op www.fcupdatemanager.nl!