Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

GPUpdateManager.net 2009 klaar voor de start

Formule 1-managerspel gereed voor inschrijvingen seizoen 2009.

Gepubliceerd: Vrijdag 6 maart 2009

Op zondag 29 maart barst het nieuwe Formule 1-seizoen weer los in het Australische Melbourne. GPUpdate.net pakt traditiegetrouw uit met de lancering van de populaire Formule 1-managercompetitie, waarmee fraaie prijzen zijn te verdienen.

Bij GPUpdateManager.net stel je zelf je eigen F1-team samen, bestaande uit twee coureurs, een chassis en een motor. Gedurende het seizoen scoor je punten op basis van de prestaties van de onderdelen van jouw virtuele team tijdens de kwalificatie en de Grand Prix. Met dit puntentotaal ding je mee naar de mooie prijzen in het algemeen klassement, maar je kunt ook je vrienden en familie uitdagen door zelf een subleague op te zetten.

De beste manager van het seizoen krijgt de unieke mogelijkheid zelf een F1-bolide te besturen. Daarnaast valt een geheel verzorgde reis naar een Grand Prix te winnen, evenals een bezoek aan een F1-testsessie en vele andere prijzen.

Surf naar het F1 Manager spel om je aan te melden!