Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

JHED Media presenteert GPUpdate TV

Nu te zien op GPUpdate.net is het unieke Engels en Nederlands-talige autosport TV kanaal 'GPUpdate TV'.

Gepubliceerd: Maandag 23 maart 2009

Met minder dan een week te gaan voor de start van het nieuwe seizoen, lanceert GPUpdate.net een voor Nederland uniek videokanaal. Vanaf nu kun je op GPUpdate TV voorbeschouwingen, teampresentaties en interviews uit de Formule 1 zien, maar ook samenvattingen van races in de A1GP en vele andere raceklasses.

Het videokanaal is volledig tot stand gekomen binnen de vier muren van het JHED Media-kantoor, waardoor professionaliteit, kwaliteit en kennis van zaken gegarandeerd is. Met dit kanaal hopen we onze bezoekers nog beter en completer op de hoogte te houden van het reilen en zeilen binnen de autosport.

GPUpdate TV trapt af met een vooruitblik op het seizoen 2009. De lange winter is bijna voorbij en de spanning groeit met de dag.