Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

Vernieuwde Webhosters.nl online

JHED Media heeft dé vergelijkinssite voor webhosting diensten opnieuw gelanceerd.

Gepubliceerd: Dinsdag 31 maart 2009

Webhosters.nl, de onafhankelijke vergelijkingssite voor webhosting diensten, is ingrijpend vernieuwd. Bezoekers kunnen nu nog makkelijker hosting dienstverleners met elkaar vergelijken en de recensies van anderen naar waarde schatten. Webhosters.nl constateert dat er een consolidatieslag gaande is op de webhostingmarkt. Doordat kleine webhosters worden overgenomen door middelgrote hostingpartijen verbetert de kwaliteit van de dienstverlening en neemt de tevredenheid van gebruikers toe, zo blijkt uit de beoordelingen op Webhosters.nl.

De vernieuwing is het gevolg van de overname van Webhosters.nl door multimedia uitgever JHED Media. Jeroen Huis in ’t Veld, directeur JHED Media: “Webhosters.nl is al jaren een belangrijke bron van informatie voor mensen die op zoek zijn naar de juiste webhostingpartij voor hun specifieke vraag. Wij hebben de website ingrijpend vernieuwd en bij de tijd gebracht. Tijdens de verbouwing constateerden we een aantal ontwikkelingen. Allereerst zijn in het afgelopen jaar veel kleine aanbieders verdwenen. Zij werden overgenomen door middelgrote partijen. We constateren ook dat de tevredenheid over de grotere webhosters toeneemt. Met name de waardering voor de professionelere aanbieders met meer dan 10 FTE’s in dienst is toegenomen. Er lijkt daarmee een kwaliteitsslag te zijn gemaakt. Verder constateren we dat de vraag naar VPS hosting snel groeit. VPS is doorgaans goedkoper dan anders hostingvormen, maar vereist ook meer technische know how aan de kant van de afnemer.”

In de huidige economische situatie zijn bedrijven op zoek naar mogelijkheden om de vaste kosten te beperken. De maandelijkse bijdrage voor de webhosting is hier een goed voorbeeld van. Gebruikers kunnen op Webhosters.nl zoeken naar een goed en goedkoop pakket dat precies voldoet aan hun specificaties. Bovendien kunnen zij ervaringen delen met honderden andere gebruikers van webhosting diensten.

Verbeteringen
Alle eerdere ervaringen en beoordelingen van de oude Webhosters.nl zijn meegenomen naar de nieuwe site. Een belangrijke vernieuwing is dat bezoekers niet alleen de beoordelingen kunnen lezen, maar ook meer te weten komen over de professionele achtergrond van de beoordelaar. Daardoor kunnen bezoekers beter inschatten of een beoordeling aansluit bij hun eigen beroepspraktijk. Vanzelfsprekend heeft de website een uiterlijke make-over ondergaan, zodat deze ook gebruiksvriendelijker is geworden.

Over Webhosters.nl
Webhosters.nl is de onafhankelijke Nederlandse vergelijkingssite op het gebied van webhosting. Op www.Webhosters.nl kunnen geïnteresseerden gericht zoeken naar alle vormen van webhosting (virtueel, dedicated & vps, co-located & rackspace en domeinnamen & e-mail). Op Webhosters.nl kunnen gebruikers hun ervaringen delen over de dienstverlening van aanbieders van webhosting diensten. Sinds september 2008 is Webhosters.nl onderdeel van JHED Media, multimediaal uitgever van onder andere www.GPUpdate.nl, www.FCUpdate.nl en www.WielerUpdate.nl.