Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

Officiële Hyves-gadgets voor FCUpdate.nl, GPUpdate.net en WielerUpdate.nl

De websites van JHED Media beschikken nu allen over een officiële Hyves gadget!

Gepubliceerd: Maandag 27 april 2009

Hyves heeft zijn officiële goedkeuring gegeven aan de gadgets van FCUpdate.nl, GPUpdate.net en WielerUpdate.nl. Hierdoor kunnen de leden van de grootste social networking site van Nederland vanaf nu met één simpele klik een widget aan hun profiel toevoegen, waarmee ze automatisch op de hoogte worden gehouden van het laatste voetbal-, autosport- en wielernieuws.

Hyves telt meer dan 7,4 miljoen leden en stelt zeer hoge eisen aan gadgets. Het ontwikkelen van deze widgets ging dan ook zeker niet over een nacht ijs. De door JHED Media ontwikkelde gadgets hebben echter de officiële goedkeuring gekregen van het team van Hyves, wat betekent dat deze nu ook in het officiële gadgetsoverzicht zijn opgenomen. Hyvers kunnen hierdoor nu eenvoudig de officiële gadgets van FCUpdate.nl, GPUpdate.net en WielerUpdate.nl opzoeken en op hun profiel kunnen plaatsen.