Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

Voetbalseizoen weer begonnen op FCUpdate.nl

Het nieuwe eredivisieseizoen 2009-2010 is van start gegaan en te volgen op FCUpdate.nl.

Gepubliceerd: Zaterdag 1 augustus 2009

Komend seizoen is een belangrijk seizoen voor vele topvoetballers. Dit seizoen moeten ze zichzelf in de kijker zetten om geselecteerd te worden voor het nationale elftal. Alleen op die manier kunnen ze het hoogst haalbare meemaken: het Wereld Kampioenschap voetbal.

Het WK wordt volgend jaar zomer in Zuid-Afrika gehouden, een toernooi waar nu al velen naar uit kijken. Wilt u met uw bedrijf ook aandacht besteden aan het WK? JHED Media kan voor u alle berichtgeving rondom het toernooi verzorgen in samenwerking met de redactie van FCUpdate.nl welke ook op dit WK weer ter plaatse verslag zal doen.