Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

JHED Media lanceert Tennisupdate.nl!

Vanaf vandaag kunnen ook tennisfans hun hart ophalen met de meest volledige tennissite van Nederland: Tennisupdate.nl!

Gepubliceerd: Woensdag 14 april 2010

JHED Media heeft deze maand Tennisupdate.nl gelanceerd, dé site voor het laatste tennisnieuws, tennisuitslagen en natuurlijk de mooiste foto's. Tennisupdate.nl is alweer de vijfde sportsite in het portfolio van JHED Media B.V.

Met FCUpdate.nl, GPUpdate.nl, Wielerupdate.nl en Schaatsupdate.nl worden dagelijks in totaal al meer dan 250.000 unieke bezoekers bereikt. Terwijl de huidige sites ook dit jaar weer flink doorgroeien in haar aantallen bezoekers wordt daar een tennisportal aan toegevoegd om zo door te kunnen groeien naar een bereik van 300.000 sportfans per dag!

Tennisupdate.nl zal het komende jaar nog flink uitbreiden op diverse onderdelen, maar inmiddels is er een goede basis online voor het laatste tennisnieuws.