Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

Sport Stadion zet deur naar topsport open!

Start van het enige sportreisbureau van Nederland dat zich ook echt alleen met sportreizen bezighoudt.

Gepubliceerd: Maandag 16 augustus 2010

Het fonkelnieuwe Sport Stadion is maandag officieel van start gegaan. Het sportreisbureau heeft als doel sportfans naar, met name, buitenlandse sportevenementen te begeleiden met geheel verzorgde reizen. Sport Stadion BV is opgericht door JHED Media, in samenwerking met MediaCT.

Sportstadion.nl is hét adres voor sportfans om een fantastisch voetbalduel, Formule 1 wedstrijd of een ander sportevenement in het buitenland te bezoeken. Op de fraai vormgegeven website staat een compleet assortiment sportreizen in binnen- en buitenland. Tickets voor sportevenementen zijn eenvoudig te bestellen via de webshop.

Bezoekers van het sportnetwerk van JHED Media kunnen direct profiteren van de lancering van Sport Stadion. Zo krijgen alle bezoekers van FCUpdate.nl deze maand een korting van vijftien euro bij een boeking van een voetbalwedstrijd.