Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

Sportstadion.nl officiele travel partner FC Groningen

Sportstadion.nl is per direct de officiele travel partner van FC Groningen. Sportstadion.nl heeft het grootste aanbod van reizen & tickets voor alle grote internationale sportevenementen. Van MotoGP tot Formule 1 en van Wimbledon tot de Tour de France. Natuurlijk biedt het bedrijf, dat in Groningen is gevestigd, ook voetbalreizen aan. Bij Sportstadion.nl boek je veilig je sporttickets en sportarrangementen online.

Gepubliceerd: Woensdag 29 februari 2012

FC Groningen en Sportstadion.nl hebben een partnerovereenkomst gesloten voor de komende drie?nhalf jaar, dus tot medio 2015. Supporters van FC Groningen zullen in de gelegenheid zijn mooie internationale sportreizen te boeken en komen daarbij in aanmerking voor interessante kortingen. Deze reizen zullen via deze website en de morgen te lanceren offici?le Facebookpagina van de club worden aangeboden.

Voetbalreizen
Sportstadion.nl krijgt binnen de overeenkomst reclamefaciliteiten bij FC Groningen en daarnaast krijgt de travel partner vanzelfsprekend de voorkeur indien de club zelf reizen maakt. Sportstadion.nl is een internationaal opererend bedrijf. Het organiseert voetbalreizen naar onder meer de Duitse Bundesliga, de Engelse Premier League, de Italiaanse Serie A en de Spaanse Primera Division. Ook biedt Sportstadion.nl de mogelijkheid arrangementen voor wedstrijden in de Champions League te bestellen.

Trots
'We zijn er trots op de komende jaren official travel partner van FC Groningen te zijn,' laat directeur Jeroen Huis in 't Veld van Sportstadion.nl weten. 'Als sportreisbureau met het breedste aanbod in sportreizen van Nederland, zien we de samenwerking met de club als een prachtige nieuwe stap voor ons bedrijf. Vanaf het nieuwe seizoen maken we het voor seizoenkaarthouders van FC Groningen ook nog eens extra interessant, want zij genieten automatisch van korting op al onze voetbalreizen!?'