Contact

JHED Media
Postbus 1315
9701 BH Groningen

Tel: 050 - 589 3403
Fax: 050 - 589 3405

Nieuws

JHED Media lanceert Sportupdate.nl

Het succesvolle sportnetwerk van JHED Media (met een uniek maandelijks bereik van 2,1 miljoen het grootste van Nederland) heeft vandaag haar zesde sportmagazine gelanceerd: Sportupdate.nl.

Gepubliceerd: Woensdag 25 april 2012

JHED Media B.V. is de uitgeverij van online sportmagazines FCUpdate.nl, GPUpdate.nl, Wielerupdate.nl, Tennisupdate.nl en Schaatsupdate.nl. Na het succesvol lanceren en onderhouden van dit vijftal niche-magazines werd het tijd voor een algemene portal waar niet alleen het laatste voetbalnieuws of Formule 1-nieuws gelezen kan worden maar waar de sportfan alles kan vinden over bijvoorbeeld hockey, basketbal, zwemmen en natuurlijk de komende Olympische Spelen.

Jeroen Huis in 't Veld, directeur en oprichter JHED Media: "Het was niet meer dan logisch om na een aantal grote succesvolle niche-magazines ook een algemene sportportaal te lanceren waar de sportfan haar hart kan ophalen. Sportupdate.nl gaat nog een stap verder door, naast voetbal, autosport, wielrennen, tennis en schaatsen, ook aandacht te geven aan de andere sporten.''

"Onze niche-magazines hebben gezamenlijk al het grootste online sportbereik van Nederland maar met de toevoeging van Sportupdate.nl hopen we de komende paar jaar ons totale bereik dat momenteel op 2,1 miljoen zit met 50% te vergroten."